Articole

Echipament

Șei SELLE ROYAL pentru cei mai tineri bicicliști

Vineri, 04 Noiembrie 2016
Pentru a deservi mai bine tinerii utilizatori de biciclete, Selle Royal lansează o serie de șei dedicate bicicletelor între 12 și 24 inch. Gama Selle Royal pentru copii include patru modele. Froggy este o șa unisex proiectată pentru bicicletele între 12 și 16 inch. Ben și Candy au fost dezvoltate pentru băieți respectiv fete și sunt dedicate bicicletelor între 16 și 24 inch, în timp ce modelul unisex Hello a fost gândit pentru bicicletele de 24 inch. Șeile sunt toate realizate manual și umplute cu spumă moale, în construcția lor fiind inclus sistemul Selle Royal Integrated Clip.


Siguranța pe bicicletă


Pentru a face mersul pe bicicletă mai sigur și pentru a încuraja copiii să-l practice, Selle Royal a colaborat cu Federatia Italiană Amici della Bicicletta (FIAB) și Federația Cicliștilor din Europa (ECF) pentru a crea mesaje educaționale pentru cei mai tineri. Desenatorul Ale Giorgini a creat o mascotă prietenoasă numită "Mr. Roy" pentru a ajuta la transmiterea mesajelor de siguranță pentru copii pe materialele de comunicare ale noii game Selle Royal.


Ambalaje interactive


"Ideea acestor ambalaje interactive este de a încuraja copiii să contribuie cu propriile ilustrații sau sugestii suplimentare de siguranță postate online la www.selleroyal.com/junior", explică Monica Savio de la Selle Royal. "Pentru fiecare postare vom trimite copiilor o vestă de siguranță fluorescentă pentru a ajuta la răspândirea informațiilor și a promova ciclismul în condiții de siguranță. Lucrul cu un public nou cu atât de mult potențial este interesant și plin de satisfacții."

Noile modele vor fi disponibile în Noiembrie 2016 și vor avea un preț recomandat de vânzare de 45 lei.

Aboneaza-te si cele mai noi stiri vor pedala catre inbox-ul tau