Articole

Echipament

Echipa LottoNL-Jumbo va fi îmbrăcată de Shimano

Marti, 08 Noiembrie 2016
Echipa profesionistă de ciclism LottoNL-Jumbo a anunțat recent că Shimano va fi furnizorul oficial al echipamentelor pe care le vor utiliza cicliștii săi începând din sezonul 2017. Echipa olandeză va folosi o gamă completă de produse Shimano, inclusiv îmbrăcăminte și ochelari.

Cicliștii vor fi dotați de asemenea cu pantofi din gama S-PHYRE, noua gamă de nivel elite a celor de la Shimano ce include și modelul RC9.

Cicliștii de la LottoNL-Jumbo vor fi implicați în procesul de dezvoltare a echipamentelor Shimano prin teste în tunelul aerodinamic și analize ale performanțelor folosind instrumente specifice de bike fitting. Cicliștii echipei vor folosi și testa echipamente complete de vară și iarnă inclusiv încălzitoare pentru mâini și picioare, buff-uri, șosete și huse pentru pantofi.

Pentru LottoNL-Jumbo colaborarea cu Shimano nu este ceva nou. Componentele Dura-Ace sunt deja pe cadrele Bianchi ale echipei iar roțile PRO sunt folosite în etapele de contratimp, contribuind la victorii în cursele pe etape cum au fost cele din acest an din Turul Italiei, Turul Spaniei, Eneco Tour, Turul Marii Britanii și Turul Yorkshire.

Colecția de îmbrăcăminte de ciclism Shimano de nivel elite va fi disponibilă în 2017 în anumite magazine premium selectate. Mai multe informații vor apărea la începutul anului viitor.  

Aboneaza-te si cele mai noi stiri vor pedala catre inbox-ul tau