Articole

Echipament

PRO VIBE AERO COCKPIT

Vineri, 25 Noiembrie 2016
Bicicletele high-end pot avea de acum un cockpit foarte “curat” cu noua combinație ghidon – pipă PRO Vibe Aero ce permite și integrarea completă a sistemului Di2.Ghidonul și pipa Vibe Aero ridică ștacheta în ce privește proiectarea cockpit-ului bicicletei. Odată cu integrarea completă a cablurilor de schimbător  (electronic și standard) și de frână (pe cablu sau hidraulică) oferă performanțe aerodinamice maxime ducând gama Vibe la nivelul următor.

Crearea celor două componente împreună cu Team Sky a avut ca principale obiective îmbunătățirea aerodinamicii în partea frontală a bicicletei și obținerea unui ghidon cât mai liber și mai elegant, îndeplinind însă toate cerințele UCI. Noua gamă include trei versiuni de ghidon – carbon Aero, carbon și aluminiu, și o selecție de pipe din aluminiu cu diferite unghiuri și lungimi.

AERO peste tot

Toate ghidoanele dispun de porturi speciale pentru a trasa cabluri Di2 sau mecanice. În cazul unui grup Di2 există posibilitatea de a duce cablurile direct prin pipă spre o baterie plasată în gâtul furcii.

Ghidoanele sunt compatibile și cu noile joncțiuni Shimano DURA-ACE R9100 Di2 ce pot fi poziționate la capetele ghidonului în locul dopurilor de protecție. Pipa are un capac foarte subțire și un profil frontal îngust cu șuruburi poziționate din spate în față pentru un aspect curat și pentru a reduce turbulențele de aer.

Construcție ULTRA-LIGHT

Ghidoanele PRO Vibe din carbon sunt disponibile în variantele Anatomic și Compact cu lățimi între 40-44cm și coboară până la o greutate de 220g fiind în prezent cele mai ușoare ghidoane PRO. Modelele din aluminiu pot avea între 38-44cm lățime și greutate începând de la 240g.
Pipele Vibe din aluminiu au și ele o construcție ușoară cu șuruburi din titan. Sunt disponibile pe lungimi între 80mm și 140mm, unghiuri de -10° sau -17° și se potrivesc cu ghidoane de 31.8mm diametru și furci de 1 1/8 sau 1 1/4 inch.

Aboneaza-te si cele mai noi stiri vor pedala catre inbox-ul tau