Despre Noi

BikesWorld.ro este locul de intalnire al oamenilor pasionati de biciclete si cu un stil de viata activ, o initiativa Frank Group in parteneriat cu Rom-Eurotrade, importatorul oficial al produselor Ideal Bikes in Romania.

Frank Group este o agentie de publicitate independenta, tanara si entuziasta, care si-a propus sa se implice cat mai mult in lumea sportului pe doua roti si sa dezvolte o cultura a bicicletei in Romania. Credem in natura, miscare, sport si o viata activa. Ne place sa pedalam in drum spre birou in fiecare dimineata si asteptam cu interes sfarsitul de saptamana pentru un traseu downhill cu bicicleta.
De 3 ani de zile organizam cel mai mare eveniment sportiv pe 2 roti dedicat companiilor, Skoda Velo Challenge. O competitie care a adunat la start in total peste 1700 de participanti din aproximativ 200 de companii  pe traseul de mountain bike din Padurea Baneasa. Mai multe detalii despre Skoda Velo Challenge poti afla pe www.facebook.com/Skoda.Velo.Challenge

De asemenea ne numaram printre sustinatorii echipei Ideal Geiger Team (www.procycling.ro), care a castigat numeroase titluluri nationale si participa cu succes la competitiile internationale.
De la pasiunea pentru ciclism pana la crearea si dezvoltarea unei comunitati pentru care bicicleta a devenit un mod de viata a mai fost un singur pas. Un pas pe care l-am facut in acest an alaturi de cei de la Rom-Eurotrade prin lansarea BikesWorld.ro, o lume adresata atat ciclistilor amatori cat si profesionisti.
Cu o istorie de peste 8 ani in Romania, Rom-Eurotrade aduce pe BikesWorld.ro branduri de renume, lideri pe piata de biciclete si care au facut istorie in marile competitii de ciclism internatioale. Prin acestea se numara Ideal Bikes, prima alegere pentru sute de mii de bicilisti din intreaga lume, Shimano, Kenda, Selle Royal sau Scott. Poti afla mai multe despre brandurile prezente pe site-ul nostru in sectiunea Produse.

Un nou partener care promoveaza miscarea in aer liber s-a alaturat in timp proiectului nostru. Divertiland, cel mai mare parc de distractii acvatic din Bucuresti, ofera numeroase atractii pentru amatorii de distractie, printre care singura piscina cu valuri din capitala unde se poate practic surf si 27 de tobogane pentru toate varstele. Descopera mai multe atractii pe www.divertiland.ro.

Aboneaza-te si cele mai noi stiri vor pedala catre inbox-ul tau